Wereldzang ensemble Gynaikes

Meerstemmig liederen uit de hele wereld zingen in een kleine groep

Wij zoeken vanaf nu, najaar 2018 een alt zangeres!

Dit kleine ensemble ging voor het eerst september 2011 van start met repertoire uit de wereldmuziek met uitstapjes naar jazz, pop of licht/modern klassiek. De beslissing om een vaste groep als cursus aan te bieden levert de groep een verbintenis van de leden op voor minimaal 10 bijeenkomsten in die we serieus aan de slag kunnen gaan.

Jaarcursus 1018/2019 in twee delen:
Begin  augustus t/m  januari 2018 (eerste deel) en januari t/m juni 2019 (tweede deel). De schoolvakantie wordt aangehouden. De groep komt twee keer per maand bij elkaar.

Onderdeel van de lesavonden zijn:
Fysieke stemopwarming, groepsstemcoaching,  repertoire studie en improvisatie.

Onder mijn leiding repeteert deze groep nu om de week op woensdag avond in Amsterdam Zuid/West. Iedereen in de groep is al langer met ensemble zingen bezig en we werken intensief aan detail en samenklank. Er is tevens aandacht en ruimte voor technische en creatieve ontwikkeling.
Het ontspannen samen zingen en werken aan ritme en samenklank ligt echter meer op de voorgrond dan het voorbereiden van optredens. Het laatste doen we in goed overleg. We streven naar maximaal 10 deelnemers. Gezien de doorlopende werkwijze is zij instap mogelijk.

Neem bij interesse met mij vooraf contact op voor meer informatie en kennismaking!
Er bestaat de mogelijkheid om een tweede groep te openen.

De prijs van de lessen is afhankelijk van de groepsgrootte variërend tussen €10,00 en €15,00 p.p. per avond.